Diensten / Voor iedere dealer wat wils

Mocht u op zoek zijn naar een andere dienst dan hier onder omschreven, neem dan graag contact met ons op!

Samen naar meer resultaat

Communicatie is geen doel op zich, maar een middel om tot resultaat te komen. Daarom willen we bij DealerTeam alleen maar communicatie creëren waar u écht iets aan heeft – en middelen produceren die uw succes vergroten. Daarbij is snel handelen en vooruit denken ons handelsmerk.

Om dit te bereiken vertalen we landelijke campagnes door naar úw specifieke wensen als Toyota dealer. Of we bedenken een nieuwe campagne op maat voor u. En altijd nemen we daar de nieuwste ontwikkelingen in de markt en vanuit de importeur in mee.

Zodra we een dealervraag krijgen, maken we een scherpe planning en begroting. U weet dus direct waar u aan toe bent en dat tekent onze no nonsense aanpak. Als wij ons werk goed doen, doet u het vervolgens ook goed. Dat mes snijdt aan twee kanten, zodat onze samenwerking altijd een win-winsituatie oplevert.

Feautures

  • Handelt snel
  • Denkt vooruit


Onze diensten

Campagnes

Of u als dealer nu gaat verbouwen, verhuizen of een jubileum viert, DealerTeam bedenkt samen met u een doeltreffende campagne. Bekijk ons aanbod.

Direct maillings

Uw klanten een e-mail sturen en direct meten hoeveel mensen er geklikt hebben op uw e-mail. Dat kan door middel van het uitsturen van een EDM. Bekijk ons aanbod.


Advertenties

DealerTeam heeft altijd voor u de laatste advertentie van de huidige campagnes voor u klaar staan, maar ook voor landelijke campagne advertenties bent u bij DealerTeam aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod.

Showroom materialen

De huidige actie ook zichtbaar maken in uw showroom, vraag DealerTeam naar ons aanbod en de mogelijkheden voor banieren, stickers of andere materialen.Bekijk ons aanbod.


Drukwerk

DealerTeam verzorgt vele soorten drukwerk, denk bijvoorbeeld aan brieven, leaflets, poster, mailingen enzovoorts. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bekijk ons aanbod.