FORGOT YOUR DETAILS?

merk in retail project

 • In een snel veranderende (retail)wereld verandert ook de rol van dealers en die van de showroom. Om dealers mee te nemen in deze transitie startte DealerTeam – samen met Louwman & Parqui – het project ‘Merk in Retail’. Waar men showrooms nu nog vaak ziet als veredelde parkeergarages, moet het een plek worden waar dealers ‘merkverhalen van de auto af’ kunnen vertellen. De importeur investeert veel in het merk en een showroom leent zich heel goed voor storytelling en het zichtbaar maken van merkwaardes.
 • Merk in Retail’ project: Retailtour in Amsterdam

  In een snel veranderende (retail)wereld verandert ook de rol van dealers en die van de showroom. Om dealers mee te nemen in deze transitie startte DealerTeam – samen met Louwman & Parqui – het project ‘Merk in Retail’. Waar men showrooms nu nog vaak ziet als veredelde parkeergarages, moet het een plek worden waar dealers ‘merkverhalen van de auto af’ kunnen vertellen. De importeur investeert veel in het merk en een showroom leent zich heel goed voor storytelling en het zichtbaar maken van merkwaardes.
 • ‘Storytelling op de vloer verdubbelt de koopintentie’ (Bron: Coolbrands)
 • ‘Storytelling leidt tot loyalere klanten. Bedrijven die dit goed doen, hebben een 43% hogere share of wallet dan bedrijven die dit niet doen’(Bron: The Marketing Association)


  DealerTeam

  GRUYTERFABRIEK
  INGANG F

  Veemarktkade 8
  5222 AE 's-Hertogenbosch
  T +31 (0)73 691 9999

  info@DealerTeam.nl
  www.DealerTeam.nl

  TOP