FORGOT YOUR DETAILS?

Eén geoliede machine voor al uw
communicatie? DealerTeam!

De juiste boodschap via de
juiste weg? DealerTeam!

Snel je bestemming bereiken?
DealerTeam!

Communicatiespecialisten met de
juiste drive? DealerTeam!

Écht contact maken met uw
doelgroep? DealerTeam!

PREV
NEXT

Tot uw dienst!

DealerTeam is niet alleen thuis in de automotive branche, we kennen ook de kracht van de verschillende communicatievormen en -middelen. Zowel offline als online weten we landelijke campagnes ijzersterk door te vertalen naar uw specifieke wensen. Daarbij is snel handelen en vooruitdenken altijd ons handelsmerk.

Campagnes op maat
Heeft u zelf een jubileum te vieren? Of bijvoorbeeld een voorraad waar u vanaf wilt? Wij helpen u graag verder met een campagne op maat. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en budget, maar ook met de huisstijlregels van het merk en de laatste ontwikkelingen in de markt. Wilt u het beste resultaat en tegelijkertijd uw imago in de regio versterken? Dan is DealerTeam de one-stop-shop die u zoekt!

Een greep uit onze diensten


Advertising

DealerTeam heeft altijd de laatste advertenties klaarstaan van de lopende campagnes. Zelf een lokale campagne opstarten? Ook daarvoor bent u bij DealerTeam aan het juiste adres.
Print

Wij verzorgen alle soorten drukwerk. Van selfmailers en posters tot brochures en magazines. Hiervoor werken we samen met partners die kwaliteit en snelheid net zo belangrijk vinden als wij.
E-mailings

Zoekt u een kostenefficiënte manier om uw boodschap bij uw doelgroep te krijgen? Maak dan gebruik van een eDM. U heeft dan meteen inzicht in ‘click-through-rates’. Verder kan DealerTeam uw eigen e-mailbestand bijvoorbeeld aanvullen met een kwalitatief bestand van vreemdmerk rijders in uw regio.


Point of sale

Als het gaat om Point-of-Sale materiaal biedt DealerTeam allerlei creatieve mogelijkheden. Wij kunnen uw campagne naar de showroom doorvertalen in de vorm van bijvoorbeeld; banieren, (statische) stickers, plafondhangers of andere middelen.


Out of home

Hoewel de digitale wereld steeds groter wordt, komen we nog elke dag buiten. We leggen onze vaste routes af: naar het werk, naar school, de supermarkt of bijvoorbeeld de sportclub. Hierbij komen we keer op keer in aanraking met out-of-home reclame, in welke vorm dan ook. Als niet weg te klikken massamedium is out-of-home 24/7 beschikbaar. Door de snelle bereiksopbouw is het dan ook het middel bij uitstek om uzelf in de regio beter op de kaart te zetten.


Online

Lokaal adverteren op Marktplaats, op de website van uw regionale dagblad of een caroussel nodig voor Facebook? DealerTeam vertaalt de landelijke of uw eigen lokale campagne door naar elk gewenst banner formaat.

TOP