FORGOT YOUR DETAILS?

This is the moment

 • Conquestcampagne? Zo doen we dat!

  Toyota’s ABTL-bureau bedacht het thema ‘This is the Moment’ voor een kortlopende inruilcampagne met tijdelijk éxtra veel voordeel. Aan DealerTeam de uitdaging om - aan de hand van de key visual en een korte rationele - de campagne zo snel mogelijk door te vertalen en uit te werken naar allerlei (lokale) communicatiemiddelen en een salesactivatie.
 • Kick-off en activatie van de dealer

  Het enthousiasme van de dealer is mede bepalend voor het succes van de campagne. Om iedereen scherp te krijgen voor dit actiemoment, ontving men dan ook een motiverende brief van de marcom afdeling, een persoonlijk hart onder de riem van Jan Christiaan Koenders én een pakket Cup-a-Soup voor alle medewerkers.
 • dealerpakket

  Op basis van het campagnethema ontwikkelden we allerlei middelen om zowel landelijk als lokaal in te zetten. Allemaal met een duidelijke call-to-action: doe nu de kentekencheck! Zo ziet de ontvanger namelijk direct hoe voordelig hij of zij nu overstapt. Op dealerniveau ontwikkelden we de volgende middelen: gepersonaliseerde DM’s, eDM’s, advertenties, bannerset en activerende social media posts.
 • showroommateriaal

  Ook in de showroom lieten we bezoeker duidelijk weten dat ‘This is the Moment’ om in te ruilen. Zo maakten we opvallende raamstickers voor de entree en de auto’s én stickers voor op de kentekenplaten. Met fraaie POS-banieren, te plaatsen in de bestaande hardware, maakten we het showroommateriaal compleet.
 • Promoteam in actie

  Door een veranderende Customer Journey wordt het voor dealer steeds belangrijker om zelf proactief mensen te benaderen. DealerTeam ontwikkelde een succesvol concept waarbij een promoteam mensen op straat uitnodigde om via een tablet de kentekencheck te doen. Naast een bijdrage aan de salesdoelstelling, is het promoteam ook een uitstekende manier op je lokale bekendheid te vergroten.


  DealerTeam

  GRUYTERFABRIEK
  INGANG F

  Veemarktkade 8
  5222 AE 's-Hertogenbosch
  T +31 (0)73 691 9999

  info@DealerTeam.nl
  www.DealerTeam.nl

  TOP