FORGOT YOUR DETAILS?

Toyota Adventure Challenge

 • Proefrit activatie? Zo doen we dat!

  In Toyota’s Adventure campagne staan de SUV’s van het merk centraal. Het ABTL-bureau ontwikkelde voor deze campagne een dynamische tv-commercial. De vraag aan DealerTeam was om - vanuit de aangeleverde key visual en thematiek - een complete doorvertaling te maken op dealerniveau. Het overall campagnedoel; bestaande klanten en vreemd merk rijders enthousiasmeren voor de ‘Adventure Challenge’ met kans op een Road Trip t.w.v. € 10.000,-!
 • Uitwerking proefrit ‘Adventure Challenge’

  De dealer ontving hun campagne-informatie in een speciale Adventure koffer, voorzien van code-hangslot. Deze koffer speelde tijdens de campagne ook een sleutelrol. Hierin vonden showroombezoekers namelijk ook alle informatie over de Adventure Challenge en de te winnen hoofdprijs: een Road Trip t.w.v. € 10.000,-!
 • Uitwerking lokale campagnemiddelen

  Op basis van het beschikbare beeldmateriaal maakten we een herkenbare doorvertaling naar advertenties en banners die de dealer lokaal kon inzetten om (potentiële) klanten uit te nodigen voor de Adventure Challenge.
 • Uitwerking showroommateriaal

  We voerden het avontuurlijke thema ook door in de showroom. We bestickerden onder meer de deelnemende Adventure modellen en ontwikkelden POS-materiaal in de vorm van fraaie bewegwijzeringszuilen. Deze verwezen uiteraard naar de locaties van de te winnen Road Trip.


  DealerTeam

  GRUYTERFABRIEK
  INGANG F

  Veemarktkade 8
  5222 AE 's-Hertogenbosch
  T +31 (0)73 691 9999

  info@DealerTeam.nl
  www.DealerTeam.nl

  TOP